Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System)

MTVSS is een van de meest dynamische lichaamsprocessen van Acces Conciousness®. Door de lichte aanraking is het heel zacht en toch krachtig. Het effect is een gevoel van rust, ontspanning en ruimte in je lichaam zoals je niet eerder ervaren hebt. Het kan dingen in je lichaam veranderen waarvan je niet wist dat het mogelijk was. MTVSS kan vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is of niet goed functioneert ongedaan maken.

MTVSS heeft heel veel verschillende toepassingen. Het wordt uitgevoerd op het gehele lichaam heeft het een diepgaande werking. Het kan worden toegepast op individuele organen of lichaamssystemen. Het kan als verbaal proces worden gebruikt tijdens sport of lichaamsbeweging. Het is bij uitstek een lichaamsproces om de energie van het lichaam te volgen, de mogelijkheden zijn oneindig.

 

MTVSS 

Is een Boost voor jouw immuunsysteem!! Bijvoorbeeld als je net ziek bent geweest, een slechte weerstand hebt en/of chronische ziekte hebt.

 

De MTVSS Body Process is voor:

-voor het immuunsysteem

-voor jouw individuele organen: metabolisme en stofwisseling, ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsvertering, ingewanden, huid, gezicht, skelet, lymfklieren en voortplantingssysteem.

 

Alle lichamelijk blokkades laat je hier mee los, het zorgt er voor dat je weer terugkomt naar de self suporting system die je werkelijk was en bent. 

De energie kan weer stromen waar het wilt.

Wil jij een sterkere weerstand, (veel) meer energie, diepe ontspanning, minder pijn en meer plezier met je lijf,

Door dit Body Process zal je lichaam weer ruimte pakken, healing krijgen en rust creëren.

Hoe wordt het nog beter??!

 

 

Patricia Stamm'ler | Ruyghweg 11 | 1781 DA DEN HELDER | 06-53531697 | info@Dayala.nl | Rabobank: NL 54 RABO 0330692453 | KvK: 37108650 | BTW ID: NL002090264B71 (2020)